• Kontakt
QUICK
CONTACT

FAILURE NOTICE
(24/7)

+386 1230 40 02

SCHEDULED OUTAGES

All scheduled outages

ALL CONTACTS

GENERAL INFORMATION
(MON–FRI; 6 am 6 pm)
+386 1 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

FAILURE NOTICE
(24/7)
+386 1 230 40 02

OTHER CONTACTS

Podrobnosti naročila

Oznaka JN2020/014
Naziv Izbira izvajalcev za izvedbo gradbenih del na področju Elektra Ljubljana d.d.
Vrsta Gradnje
Enotni besednjak _45000000-7 Gradbena dela.
Datum objave 12.06.2020 00:00
Rok za sprejemanje
vprašanj ponudnikov
08.07.2020 10:00
Rok za sprejemanje
ponudb
31.07.2020 09:00
Status
Kratek opis

Naročnik Elektro Ljubljana d.d. vabi ponudnike k predložitvi pisne ponudbe za »Izbiro izvajalcev za izvedbo gradbenih del na področju Elektra Ljubljana d.d.«, skladno z zahtevami iz dokumentacije v zvezi z oddajo javnega naročila.

Glavni opis

1.1 Predmet javnega razpisa


Namen postopka javnega naročila je skleniti okvirni sporazum z več ponudniki, ki bodo v tem postopku oddali dopustne ponudbe za sklenitev okvirnega sporazuma in bodo izbrani na podlagi meril za izbor. Okvirni sporazum bo sklenjen za obdobje 36 mesecev.

Naveden okvirni sporazum bo predstavljal pravno podlago za oddajo posameznega naročila, in sicer lahko naročnik vsakič, ko ima za to izpolnjene pogoje za oddajo posameznega naročila za posamezni sklop, pozove vse ponudnike, s katerimi bo imel sklenjen okvirni sporazum za ta sklop, k oddaji ponudbe. Na podlagi vsakokratnega povpraševanja bo posamezno naročilo oddano ponudniku, ki bo skladno z merili predložil najugodnejšo ponudbo, s katerim bo tudi sklenjena pogodba ali izdana naročilnica.

Elektro Ljubljana d.d. gradi in vzdržuje energetske objekte katerih betonski deli spadajo v 3. Izvedbeni razred po standardu SIST EN 13670 z nacionalnimi dodatki.

Dela, ki se bodo oddajala preko naročila, bodo praviloma obsegala: izgradnjo elektro kabelske kanalizacije, gradbena dela pri gradnji in vzdrževanju nadzemnih in podzemnih (kabelskih) omrežij (izkopi in izdelave temeljev pri postavljanju lesenih in betonskih oporišč-drogov, izkopi za polaganje kablovodov in ozemljitev, …), gradbena dela za postavitev montažnih ohišij transformatorskih postaj (TP) in obnovo obstoječih objektov TP ter gradbena dela za nujno odpravo okvar na el. omrežju v primeru izrednih razmer (havarije, defekti).

Javno naročilo je razdeljeno na 3 sklope, in sicer:
- sklop 1: »Bolj zahtevna dela« (npr. izgradnja 6 ali večcevne kabelske kanalizacije, pilotiranje- temeljenje, postavitev zagatnic, izvedba vodenih vrtanj…),

- sklop 2: »Manj zahtevna dela« (npr. izkopi in postavitev lesenih in betonskih drogov, ozemljitve, krajše trase EKK-tehnično nezahtevne…),

- sklop 3: »Enostavna dela« (npr. izkopi in postavitev manjšega števila lesenih in betonskih drogov, krajši izkopi za podzemno kabelsko omrežje in ozemljitve, na tehnično nezahtevnem terenu, …)

Naročnik se ne zavezuje, da bo za vsako naročilo gradnje, ki izpolnjuje kriterije iz prejšnjega odstavka, pridobival ponudbe v okviru tega javnega naročila oz. zgolj s strani podpisnikov okvirnega sporazuma, ampak lahko eno ali več posameznih naročil odda v okviru ločenega naročila oz. oddajo posameznih del izvzame iz okvirnega sporazuma.

Naročnik se ne zavezuje oddati določenega minimalnega števila povpraševanj oz. posameznih naročil, saj je število bodočih povpraševanj in naročil objektivno nedoločljivo in je odvisno od višine zagotovljenih sredstev, potreb naročnika ter hitrosti pridobitve predpisane dokumentacije.

Naročnik bo oddajal naročila po posameznih objektih, skladno s projektno dokumentacijo.

Dodatne informacije

Obveščamo vas, da smo na portalu javnih naročil 16.06.2020 objavili naročilo. Oznaka naročila je JN003820/2020-E01.
Povezava do objave: http://www.enarocanje.si/Obrazci/?id_obrazec=357146

 

Popravki in dopolnitve
Razpisna dokumentacija
JN2020_014_1_4.pdf
JN2020_014_2_4.pdf
JN2020_014_3_4.pdf
JN2020_014_4_4.pdf
Narocnik_ESPD_JN2020_014.xml
Prilogi št_ 9_ EVIDENČNI LIST IZVAJALCA_PODIZVAJALCA.docx
RD_gradbena dela-popravek Priloge 1A (Garancija).docx

Izbran ponudnik
SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij